DASHBOARD Bedrijfskleding
Bel ons 038 - 385 9299 | kleding bestellen
zoeken
Adamm Log in Adamm Demo

de Haan bedrijfskleding

de Haan Bedrijfskleding biedt u een breed assortiment aan werkkleding, werkschoenen en persoonlijke bescherming voor ZZP-er tot 1000+ bedrijven. Bij de Haan Bedrijfskleding is er geen vreemd beroep! de Haan Bedrijfskleding levert onder andere aan industrie, horeca, weg- en waterbouw, productie, handel, transport en logistiek maar ook de zakelijke dienstverlening.

Advies op maat!


Bedrijfskleding bedrukken

de Haan Bedrijfskleding beschikt over een eigen drukpers en plottermachine om uw werkkleding of bedrijfskleding te voorzien van uw bedrijfslogo's. Wij kunnen uw medewerkers voorzien van passende bedrijfskleding voor verschillende beroepen. Belangerijke afwegingen zijn dan het soort werk en of de medewerker regelmatig met klanten in contact komt. de Haan Bedrijfskleding kunnen wij u adviseren in de beste oplossing om uw medewerkers zo efficiënt en effectief mogelijk te kleden.

Waarom bedrukken?


Of toch werkkleding borduren?

de Haan Bedrijfskleding kan naast het bedrukken van werkkleding ook de mogelijkheid bieden om de bedrijfskleding te borduren. Door gebruik te maken van borduurgaren van hoge kwaliteit verkleurt en krimpt de borduring niet. Borduring geeft in tegenstelling tot bedrukken en exclusieve uitstraling.

Waarom borduren?


Kunnen wij u helpen?


Direct contact!

contact opnemen

Neem direct contact met één van onze medewerkers die uw graag helpt met uw vraag!

Bel ons op: 038 - 385 92 99