Bel ons 038 - 385 9299 | kleding bestellen
zoeken
Adamm Log in Adamm Demo

placeholder

Bedrukken en borduren van bedrijfskleding

Een efficiënte manier om eenheid in de presentatie van uw bedrijf aan te brengen, is het bedrukken van de bedrijfskleding met een logo of embleem.  de Haan Bedrijfskleding beschikt over de apparatuur én de bijbehorende kennis om u daarin optimaal te ondersteunen. 

Wie de kleding van zijn of haar personeel een extra chique tintje wil geven, kan ervoor kiezen om een logo of embleem op het product te laten borduren door de Haan Bedrijfskleding. Dit kan op elk denkbaar kledingstuk, zoals polo’s, t-shirts, jassen, bodywarmers, truien, vesten, broeken of petten.

Voordelen van het bedrukken en borduren van bedrijfskleding zijn de snelle levertijden en de relatief lage kosten bij grotere hoeveelheden. 

placeholder
 


Emblemen, teksten of logo's

Wij brengen ‘transfers’ op uw bedrijfskleding aan. Dat zijn emblemen, teksten of logo’s, die met een speciale drukpers op hoge temperatuur op een kunststof drager gelijmd worden. De transfers zijn geschikt voor katoen, polyester of combinaties van beide stoffen. Daarnaast kunnen de opdrukken gewassen en gestreken worden en zijn ze bestand tegen de droogtrommel. Voor softshell-materialen kunnen wij speciale transfers maken die geen ‘doorbloeding’ van het materiaal veroorzaken

 

 

Advies over borduren

Onze bedrijfskledingadviseur ondersteunt en adviseert u zoveel als nodig bij het samenstellen van het ideale kledingpakket voor uw werknemers. Wanneer dat klaar is krijgt u van ons advies over de posities van de logo’s op de kledingstukken. Zo creëren wij samen met u eenheid in de presentatie van uw bedrijf. Wilt u meer weten? Neem nu contact op met onze adviseur voor advies over het bedrukken van bedrijfskleding..

Kunnen wij u helpen?


Direct contact!

contact opnemen

Neem direct contact met één van onze medewerkers die uw graag helpt met uw vraag!

Bel ons op: 038 - 385 92 99