Bel ons 038 - 385 9299 | kleding bestellen
zoeken
Adamm Log in Adamm Demo
Werkt u in een omgeving met harde geluiden, zoals een fabriek, productiehal, discotheek of werkt u in de bouwsector? In deze gevallen loopt u kans om gehoorschade op te lopen. Zorg dat u het niet te ver laat komen en bescherm uw gehoor goed. De Haan Group is een bedrijf gespecialiseerd in het maken
van gehoorbescherming op maat, de ‘otoplastieken’. Otoplastieken zijn persoonlijk op het oor van de drager gemaakte gehoorbeschermers met een geluidsfilter.
 
Gehoorschade is onomkeerbaar! Voorkomen is beter dan genezen, maar dat gaat voor gehoorschade niet op. Dit valt niet te genezen. Naast beschadiging van uw gehoor kan blootstelling aan luid geluid leiden tot o.a. verhoogde bloeddruk, stress, en een verminderde concentratie. Daarnaast kan door hoge geluidsniveaus oorsuizen of –fluiten ontstaan. Dit wordt ook wel eens tinnitus genoemd wat kan leiden tot psychische klachten.
Als u blootstaat aan een geluidsniveau van meer dan 80 decibel, loopt u kans gehoorbeschadiging op te lopen. Door de langdurige blootstelling aan overmatig geluid kunnen de trilhaartjes in het slakkenhuis in uw oor schade aanrichten. De beschadigde trilhaartjes sterven af en komen nooit meer terug. Sinds het invoeren van de Arbowet in Nederland zijn werknemers verplicht beschermd te worden tegen te hoge geluidsniveaus vanaf 80 decibel. Door het dragen van onze gehoorbescherming voorkomt u gehoorbeschadiging.
 
otoplas
Wij zijn een bedrijf waar service hoog in het vaandel staat. Of u nu één setje gehoorbeschermers nodig heeft, of 100 stuks. Dat maakt voor ons geen verschil. Elke klant krijgt bij ons dezelfde unieke service:
  •  Vijf jaar garantie op de pasvorm en demping
  •  Gratis filterwisseling
  •  Geen voorrijkosten
  •  Aanmeten op uw bedrijf of locatie, ook buiten kantoortijden en in het weekend
  •  Persoonlijke aflevering - Controle op uw bedrijf of locatie
  •  Geluidsmeting om het geluidsniveau ter plaatse te bepalen d.m.v. dosimetrie.
  •  Instructies en coaching voor u of uw personeel
 
Controle en onderhoud:
Wij adviseren uw gehoorbescherming ieder jaar door ons te laten controleren en grondig te laten reinigen. Wij voeren de controle uit met een professioneel testapparaat. Voor de reiniging maken we gebruik van een ultrasoonbad. Voor het wekelijks onderhoud zijn er diverse schoonmaakartikelen bij ons verkrijgbaar, te weten schoonmaaktabletten, deciclean en een complete reinigingsset.

Kunnen wij u helpen?


Direct contact!

contact opnemen

Neem direct contact met één van onze medewerkers die uw graag helpt met uw vraag!

Bel ons op: 038 - 385 92 99