Bel ons 038 - 385 9299 | kleding bestellen
zoeken
Adamm Log in Adamm Demo

placeholder

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Dat de veiligheid van hun personeel in alle gevallen de hoogste prioriteit heeft, zullen weinig ondernemers betwisten. In veel beroepen is het daarom noodzakelijk en verplicht om werknemers uit te rusten met de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM). 

placeholder


De juiste persoonlijke beschermingsmiddelen

De variatie aan persoonlijke beschermingsmiddelen is groot. In veel gevallen zijn ze bedoeld om vitale en kwetsbare lichaamsdelen zoals ogen en oren, hoofd, handen en voeten te beschermen. Het kan bijvoorbeeld gaan om de juiste veiligheidsbril of handschoen, maar ook om een veiligheidshelm, oorkappen of vol gelaadsmaskers.

De mogelijkheden zijn vaak talrijk, maar wij helpen u om precies die oplossing te kiezen die het beste bij de situatie op uw werkvloer past. Onze adviseurs analyseren de werkprocessen en zoeken daar het juiste pakket aan persoonlijke beschermingsmiddelen bij.

Bij alles wat wij doen houden wij het rendement van onze klant voor ogen. de Haan Bedrijfskleding ziet persoonlijke beschermingsmiddelen dan ook niet als kostenpost voor uw bedrijf, maar juist als investering in een hoger rendement. De kosten van deze middelen wegen immers niet op tegen die van ziekteverzuim of zelfs arbeidsongeschiktheid van medewerkers. Wilt u dat uw werknemers optimaal beschermd aan de slag gaan? Neem dan contact op met onze adviseurs.

Merken

 

placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder

Kunnen wij u helpen?


Direct contact!

contact opnemen

Neem direct contact met één van onze medewerkers die uw graag helpt met uw vraag!

Bel ons op: 038 - 385 92 99