Bel ons 038 - 385 9299 | kleding bestellen
zoeken
Adamm Log in Adamm Demo

placeholder

Voorraadbeheer door de Haan Bedrijfskleding

Desgewenst nemen wij het complete beheer over van alles wat met bedrijfskleding te maken heeft. Zo kunnen klanten er voor kiezen om het voorraadbeheer bij ons onder te brengen en daarmee bedrijfsruimte besparen. Wij gaan echter verder dan slechts het bewaren van de voorraad. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw werknemers hun werkkleding rechtstreeks bij ons af te laten halen. Door middel van een puntensysteem kunnen zij jaarlijks voor een bepaalde hoeveelheid punten aan producten bestellen. Dankzij Kleding Beheer Systeem kunnen wij met één druk op de knop tevens in beeld brengen hoeveel truien, jassen of broeken een bepaalde werknemer in gebruik heeft.

placeholder
placeholder


Snelle levering en exacte kosten

Mede dankzij de goede contacten met onze leveranciers zijn wij in staat om snel uw producten te leveren. Na de eerste bestelling gebeurt dat binnen tien dagen en na vervolgbestellingen binnen 48 uur. Enige tijd na de eerste levering evalueren wij samen met u de gang van zaken. Loopt alles naar verwachting of valt het proces nog ergens te optimaliseren? Met onze ruime ervaring zijn wij in staat om processen nauwkeuring te analyseren en scherp aan te voelen wanneer uw werknemers nieuwe spullen nodig hebben. Ook kunnen wij voor u exact de kosten van de bedrijfskleding in beeld brengen.

Met deze werkwijze kunnen wij het rendement van onze klanten tot tien procent verhogen. Zo kan onze bedrijfskleding simpelweg goedkoper zijn, maar ook leveren onze diensten een flinke tijdsbesparing op. Uw medewerkers zijn immers geen tijd meer kwijt aan het uitzoeken, bestellen, beheren en herstellen van de kleding.

Kunnen wij u helpen?


Direct contact!

contact opnemen

Neem direct contact met één van onze medewerkers die uw graag helpt met uw vraag!

Bel ons op: 038 - 385 92 99