Bel ons 038 - 385 9299 | kleding bestellen
zoeken
Adamm Log in Adamm Demo

placeholder

Werk- en bedrijfskleding

Bedrijfskleding moet aan veel eisen voldoen. Als ondernemer wilt u dat uw personeel eenheid en professionaliteit uitstraalt, maar ook moet de kleding optimaal zijn aangepast aan de werkomstandigheden. de Haan Bedrijfskleding kleedt uw medewerkers aan en helpt u bij het maken van de juiste keuze.

placeholder

In de catalogi van onze leveranciers vindt u een breed aanbod aan jassen, truien, vesten, broeken, petten en andere bedrijfskleding. Wij bieden zelfs kostuums voor directie en management aan. Onze klanten hoeven hun keuze echter niet helemaal zelf te maken. De adviseurs van de Haan Bedrijfskleding zijn gespecialiseerd in het analyseren van de situatie op de werkvloer. Hoe zijn de omstandigheden, welke handelingen worden er verricht en wat zijn bijvoorbeeld de mogelijke problemen of risico’s? Wij brengen de huidige situatie in beeld, maken samen met u het plaatje van de ideale situatie en zoeken daar het juiste pakket kleding bij. Moet de kleding bijvoorbeeld waterproof, fluoriserend of vlamvertragend zijn? En is het in de werksituatie koud of juist erg warm? Wij hebben voor elke werksituatie de passende oplossing.

Onze adviseurs voelen zich net zo thuis in de directiekamer als op de bouwplaats. Aan onze klanten in heel Nederland leveren wij daarom met evenveel plezier het maatpak voor de directeur als het doorwerkpak voor de bouwvakker.  

 

Bedrukken Borduren Branches

Merken

 

placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder

Kunnen wij u helpen?


Direct contact!

contact opnemen

Neem direct contact met één van onze medewerkers die uw graag helpt met uw vraag!

Bel ons op: 038 - 385 92 99