Bel ons 038 - 385 9299 | kleding bestellen
zoeken
Adamm Log in Adamm Demo

 

de Haan Bedrijfskleding

ONZE ZORG IS UW RENDEMENT

de Haan Bedrijfskleding is uw partner op het gebied van bedrijfskleding management. Wij leveren niet alleen hoogwaardige bedrijfskleding (overalls, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen) maar garanderen u dat uw totale kosten m.b.t. bedrijfskleding met minstens 15% verlaagd worden. Ondermeer door bijvoorbeeld het gehele voorraadbeheer en de administratie uit uw handen te nemen.

 


Verhoog uw rendement

De bedrijfskleding is voor veel bedrijven niet alleen een behoorlijke kostenpost, ook zorgt het aankleden van personeel voor veel rompslomp. Het uitzoeken, passen, bestellen, repareren en vervangen van bedrijfskleding kost doorgaans veel tijd en energie. Wij nemen u al die zorgen graag uit handen, om daarmee door middel van besparing in tijd of kosten uw rendement te verhogen
 

Werkkleding werkschoenen pbm's

placeholder
placeholder


Maatwerk in bedrijfskleding

Wanneer uw bedrijf interesse heeft in bedrijfskleding van de Haan Bedrijfskleding, komen onze specialisten eerst langs om de situatie op de werkvloer te bekijken. Hoe zien de werkprocessen eruit, welke handelingen worden er verricht en wat zijn bijvoorbeeld de mogelijke problemen of risico’s? Wij bekijken de huidige situatie en brengen in kaart hoe het ideale plaatje eruit kan zien. Bij dat plaatje stellen wij een pakket aan werkkleding samen dat met recht maatwerk mag worden genoemd.

Wat de ideale situatie voor uw bedrijf is, bepalen wij in samenspraak met de klant. Het is voor ons pas echt de beste oplossing wanneer onze opdrachtgever en zijn werknemers dat ook vinden en het doel met de beschikbare middelen en binnen de gestelde termijn te realiseren is. 


Testpakket

Wie nog niet meteen overtuigd is van de meerwaarde van bedrijfskleding van de Haan Bedrijfskleding kan eerst gebruik maken van ons unieke testpakket. Naar aanleiding van onze analyse stellen wij een pakket ter waarde van maximaal 250 euro samen dat uw werknemers kosteloos en vrijblijvend kunnen proberen. 
 

Meer informatie 


Voorraadbeheer

Desgewenst nemen wij het complete beheer over van alles wat met bedrijfskleding te maken heeft. Zo kunnen klanten er voor kiezen om het voorraadbeheer bij ons onder te brengen en daarmee bedrijfsruimte te besparen. Wij gaan echter verder dan slechts het bewaren van de voorraad. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw werknemers hun werkkleding rechtstreeks bij ons af te laten halen. Door middel van een puntensysteem kunnen zij jaarlijks voor een bepaalde hoeveelheid punten aan producten bestellen. Dankzij ons KBS (Kleding Beheer Systeem) kunnen wij met één druk op de knop tevens in beeld brengen hoeveel truien, jassen of broeken een bepaalde werknemer in gebruik heeft. 
 

Meer informatie

Kunnen wij u helpen?


Direct contact!

contact opnemen

Neem direct contact met één van onze medewerkers die uw graag helpt met uw vraag!

Bel ons op: 038 - 385 92 99