Bel ons 038 - 385 9299 | kleding bestellen
zoeken
Adamm Log in Adamm Demo

placeholder

Webshop Agridiscounter.nl

Voor agrariërs die hun erf- en stalbenodigdheden tegen het scherpste tarief willen aanschaffen, is er de webshop Agridiscounter.nl. De voordeligste webshop voor de melkveehouderij biedt de agrariër maximale vrijheid.

Op elk gewenst moment – 24 uur per dag, 7 dagen per week – kan de melkveehouder met zijn computer, tablet of smartphone een bestelling plaatsen. Zodoende is de klant niet afhankelijk van de periodieke bezoeken van Farmservice Herman de Haan, maar heeft hij zijn pakket de volgende dag al in huis. Met onze ‘laagste prijsgarantie’ besparen onze klanten ook nog eens 10 tot 15 procent op hun ge- en verbruiksartikelen. Van diergeneesmiddelen en landbouwfolie tot kruiwagens en afrastering: Agridiscounter.nl biedt kwaliteit tegen de laagste prijs.

Agridiscounter.nl biedt nog meer digitale voordelen. Door middel van een chat kunnen klanten vragen, opmerkingen of bedrijfsproblemen voorleggen aan onze verkoop-adviseurs. Eenduidige vragen worden direct beantwoord, het antwoord op vragen die iets meer onderzoek vergen volgt zo snel mogelijk.
 

Ga naar webshop

placeholder

Kunnen wij u helpen?


Direct contact!

contact opnemen

Neem direct contact met één van onze medewerkers die uw graag helpt met uw vraag!

Bel ons op: 038 - 385 92 99