Bel ons 038 - 385 9299 | kleding bestellen
zoeken
Adamm Log in Adamm Demo

DE HAAN FARMSERVICE

ONZE ZORG IS UW RENDEMENT!

Melkveehouders doen er alles aan om hun koeien gezond, tevreden en productief te houden. Op onze beurt helpen wij hen om dat zo kostenefficiënt mogelijk te doen. Farmservice Herman de Haan is totaalleverancier van alles wat er nodig is om agrarische bedrijven te laten draaien. 

 

 


de Haan Farmservice, een agrarisch begrip

de Haan Farmservice is een agrarisch begrip. Sinds de jonge Herman de Haan in 1997 het oude beroep van zijn vader weer oppakte, is ons klantenbestand gegroeid tot 1.600 agrariërs in Noordoost-Nederland, voornamelijk in de melkveehouderij. Aan hen leveren wij alles wat er nodig is in en om de stal.

Dit loopt uiteen van aanvullende diervoeders en diergeneesmiddelen tot producten voor klauw- en uierverzorging en ligbedhygiëne.

placeholder
placeholder


Kostenbesparing

Vanzelfsprekend geven wij advies over de beste en meest kostenefficiënte oplossing. Onze deskundige adviseurs komen met hun rijdende winkel bij u langs om de huidige situatie in beeld te brengen. Hoeveel diergeneesmiddelen verbruikt u, waarmee reinigt en ontsmet u de stal en hebben uw koeien wellicht last van hun klauwen? De adviseurs van de Haan Farmservice laten zien waar de knelpunten in de bedrijfsvoering zitten en bieden de best mogelijke oplossing. Dat alles doen we met het doel om uw kosten zo veel mogelijk naar beneden te brengen en uw rendement te verhogen. Uw rendement is immers onze zorg.

Onze klanten krijgen één keer per zes weken bezoek van de rijdende winkels van de Haan Farmservice. Wanneer u echter buiten deze reguliere periode behoefte heeft aan producten, komen wij natuurlijk graag langs om deze te brengen. Dat kan zelfs op zeer korte termijn.

Wie alvast snel een overzicht wil van de besparingsmogelijkheden, kan gebruik maken van onze besparingsscan [link]. Door simpelweg in te vullen hoeveel u van welke producten, grondstoffen en diensten gebruikt, kunnen wij analyseren hoeveel u kunt besparen op uw orders.

 

 

STALHYGIËNE

Zorg er voordat de stal zo droog en netjes mogelijk is. Vuile, natte en drukbevolkte stallen zijn namelijk een perfecte om de bacteriën te kweken die mastites veroorzaken.

Een schone, droge en ruime stal waar de koeien lang kunnen liggen rusten is comfortabel voor de koeien, en dat zal zich weerspiegelen in een maximale melkproductie.

Wist-je-dat?

  • Factoren die het welslagen van het reinigen bepalen zijn: temperatuur, hoge of lage druk, sterkte van product, waterverbruik, en ook contacttijd. Deze laatste factor kost niets en wordt sterk verlengd wanneer men met schuim werkt en maximaal wanneer men met gel reinigt
  • Een goed hygiene managment één van de meest efficiente preventiemaatregel is tegen de meeste ziektes?                                

Bekijk en bestel onze Stalhygiene producten op onze website!

GA NAAR WEBSHOP

 

 

 

 

 

cid lines

Kunnen wij u helpen?


Direct contact!

contact opnemen

Neem direct contact met één van onze medewerkers die uw graag helpt met uw vraag!

Bel ons op: 038 - 385 92 99