Bel ons 038 - 385 9299 | kleding bestellen
zoeken
Adamm Log in Adamm Demo

placeholder

Service en onderhoud aan technische apparatuur

Goed werkende technische apparatuur is essentieel voor het rendement van vrijwel elk bedrijf. Een machine die stil staat kost geld, in plaats van dat hij geld oplevert. de Haan Industriële Techniek verzorgt zowel de service als het onderhoud aan technische apparatuur en zorgt ervoor dat uw bedrijf blijft renderen.

De service- en onderhoudsmonteurs van de Haan hebben ervaring met tal van technische apparaten en machines. Wanneer er iets kapot is, zijn ze in staat om veel problemen en mankementen snel op te lossen. Wij hebben goede afspraken met onze leveranciers over reparatie bij storingen. Uw medewerkers hoeven daarom nooit lang stil te zitten.

placeholder
placeholder

Tegelijk proberen wij natuurlijk ook te voorkomen dat uw technische apparaten kapot gaan. Onze specialisten kunnen bij uw bedrijf langs komen om de apparaten en machines een onderhoudsbeurt te geven. Dat kan onder meer geregeld worden met een onderhoudscontract. In dat geval komen wij periodiek bij u langs om de zaken te controleren en zo nodig onderhoud te plegen. Op die manier weet u zeker dat uw technische apparatuur op orde is en de bedrijfsprocessen gewoon door kunnen blijven gaan. Door op tijd een boutje van een euro te vervangen, voorkomt u wellicht honderden euro’s aan inkomstenverlies doordat een machine uren stil staat.

Onze service- en onderhoudsmonteurs zijn gecertificeerd om het NEN 3140-keurmerk af te geven. Daarmee weet u zeker dat uw apparaten en machines door een expert goedgekeurd zijn..

Kunnen wij u helpen?


Direct contact!

contact opnemen

Neem direct contact met één van onze medewerkers die uw graag helpt met uw vraag!

Bel ons op: 038 - 385 92 99