Bel ons 038 - 385 9299 | kleding bestellen
zoeken
Adamm Log in Adamm Demo

placeholder 

Gereedschapsbeheer

Management van technisch gereedschap kost geld en tijd. Uit onze analyse van uw huidige proces van “ gereedschapbeheer” kan blijken dat u- in vergelijking tot vergelijkbare bedrijven- uw voorraad- en beheerskosten te hoog zijn. Om die te verlagen kunt u het gehele of delen van dat beheer aan ons overdragen. Met de garantie dat uw kosten met minstens 10% omlaag gaan!

Door het voorraadbeheer bij ons onder te brengen verlaagt u bijvoorbeeld uw directe voorraadkosten maar ook de kosten van de bedrijfsruimte. Wij gaan echter verder! U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om uw werknemers hun gereedschap rechtstreeks on line bij ons af te laten halen. Binnen een vooraf door u bepaald budget en vastgestelde collectie. Dankzij ADAMM (ons Gereedschap Beheer Systeem) kunnen u en wij met één druk op de knop in beeld brengen hoeveel gereedschap een bepaalde werknemer in gebruik heeft.

Uw technische professionals zult nooit meer zonder of niet goed werkend of niet gecertificeerd gereedschap zitten! Nog een stap verder is dat u de gehele management functie van gereedschap aan ons overdraagt. Met de garantie dat wij het beheer zullen uitvoeren tegen veel lagere kosten.

 

placeholder
placeholder


De klant bepaalt

In goed overleg bepaalt de klant zelf zijn voorraad. Mocht er bijvoorbeeld gedurende een project tijdelijk meer vraag zijn naar een product, dan horen wij dat graag. Zodoende kunnen wij de hoeveelheden aanpassen en komt u nooit iets tekort.

Wij zijn in staat om in ieder geval binnen 48 uur de producten te leveren, maar als het nodig is kan het nog sneller. U kunt de artikelen zelf bij ons komen ophalen, maar ook kunnen wij uw bestelling bezorgen.

Klanten die ervoor kiezen om hun voorraadbeheer aan ons uit te besteden, krijgen daar veel voor terug: meer ruimte om te ondernemen, minder administratieve rompslomp en kosten en daarmee een hoger rendement.

Kunnen wij u helpen?


Direct contact!

contact opnemen

Neem direct contact met één van onze medewerkers die uw graag helpt met uw vraag!

Bel ons op: 038 - 385 92 99