Bel ons 038 - 385 9299 | kleding bestellen
zoeken
Adamm Log in Adamm Demo


DE HAAN INDUSRIELE TECHNIEK 

VOOR DE OPLOSSING WAAR NIEMAND AAN DACHT!

De Haan industriële techniek - lid van de Transferro inkooporganisatie - bedenkt de opsing waar anderen niet aan gedacht hadden.  Of het nu gaat om eenvoudige verbindingen (boutjes en moertjes) en standaard powertools, bouw- las- en/of aandrijftechniek of complexe technische vraagstukken. Onze klanten vindt men in alle sectoren van de economie. Een oplossing van de Haan Industiriël Techniek verhoogt uw rendement.

 

 


Showroom en onderhouds- en reparatiecentrum

In onze showroom , onderhouds- en reparatie centrum vindt de technische professional , inkoper techniek steeds een technisch-luisterend oor voor zijn vraag of probleem . Onze adviseurs zijn in staat om zich snel in uw situatie en vraagstelling te verplaatsen en -met de kennis van bedrijfsprocessen en allerlei vormen van techniek (of het nu gaat om eenvoudige verbindingen (boutjes en moertjes) en standaard powertools, bouw- las- en/of aandrijftechniek ) -snel een doelmatige en meest economische oplossing te realiseren . Ook adviseren zij hoe u uw pool aan gereedschappen het best kunt onderhouden en beheren. 

placeholder


Adviseurs

Klanten zijn welkom in onze showroom en onderhouds- en reparatiecentrum, maar ook kunnen onze adviseurs bij uw bedrijf op bezoek komen. Zij beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om uw rendement te verhogen. Ze zijn sterk in het beoordelen van de situatie op de werkvloer en het in kaart brengen van de problemen. Loopt een bepaald productieproces niet optimaal omdat er ergens een schakeltje hapert? De adviseurs van Herman de Haan merken het op. Ze zijn ervaren, nieuwsgierig en ter zake kundig. Ze spreken uw taal, stellen vragen en komen snel tot de kern van het probleem.

Het probleem ontdekken is één ding, het oplossen is een tweede. Onze specialisten hebben de creativiteit om voor elk technisch probleem een passende oplossing te bieden. Diepgaande kennis van de producten van onze leveranciers is daarbij onmisbaar. Wij zijn echter niet slechts probleemoplossers. Ook wanneer u bijvoorbeeld begint aan een nieuw project of een onderhoudsklus, kunnen wij adviseren over de benodigde gereedschappen en materialen.

De technische groothandel van de Haan Industriële Techniek is gespecialiseerd in de waterbouw. Daarnaast zijn wij sterk in onder meer de utiliteitsbouw, wegenbouw, de agrarische sector en diverse takken van industrie. 
 

Service & Onderhoud


Voorraadbeheer

De technische groothandel van de Haan Industriële Techniek beschikt over een eigen voorraadruimte, waardoor onze klanten het voorraadbeheer aan ons uit kunnen besteden. Wij hebben alles in huis, zodat u uw ruimte anders kunt benutten. En heeft u iets nodig? Wij kunnen uw gereedschappen en ijzerwaren op zeer korte termijn leveren. 
 

Voorraadbeheer

placeholder


Betrouwbaar en betrokken

de Haan Industriële Techniek wil een betrouwbare partner zijn. Dat begint met één aanspreekpunt voor elke opdracht. De lijnen binnen onze organisatie zijn kort. Uw contactpersoon kan daarom direct de juiste mensen aan het werk zetten. Tegelijk willen we u ook niet voor de voeten lopen. Daarom zijn we op elk niveau binnen uw organisatie en op elk moment net zo betrokken als u zelf wenst. Wij voelen ons net zo goed thuis in de directiekamer als in de installatieruimte.

Bij alles wat wij doen staat ons het verlagen van de kosten of het verbeteren van de bedrijfsprocessen van onze klanten voor ogen. In de mooiste gevallen kan dat zelfs allebei tegelijk. Zodoende verhogen wij het rendement van uw onderneming. En dat is onze missie. 

Kunnen wij u helpen?


Direct contact!

contact opnemen

Neem direct contact met één van onze medewerkers die uw graag helpt met uw vraag!

Bel ons op: 038 - 385 92 99