Bel ons 038 - 385 9299 | kleding bestellen
zoeken
Adamm Log in Adamm Demo

placeholder

Herman de Haan Group

Welkom. Wij zijn de Herman de Haan Group. Wij helpen u uw bedrijf nog beter te maken. Dat doen we door processen op uw werkvloer te optimaliseren. Waar mogelijk brengen we de kosten omlaag en besparen we tijd voor u. Elke dag gaan we aan het werk met één doel: het rendement van onze klanten verhogen.  

De Herman de Haan Group bestaat uit vier zelfstandige bedrijfsonderdelen. De groothandel in producten en materialen voor de melkveehouderij, ofwel de Farmservice, de palletindustrie, de Industriële Techniek en de groothandel in bedrijfskleding.

placeholder

Eén doel: een hoger rendement

Hoewel ze in verschillende sectoren en branches actief zijn, werken onze bedrijven met hetzelfde doel en vanuit dezelfde visie. We verhogen het rendement van uw onderneming, door geld of tijd voor u te besparen. In de beste gevallen kan dat zelfs allebei. Onze adviseurs analyseren de bedrijfsprocessen en brengen in kaart waar er binnen uw onderneming winst te behalen valt. Wellicht kan een ander soort pallet, een sterkere werkschoen, andere voeding voor de koe of een slimme technische oplossing onverwachte extra winst opleveren. 

Wilt u weten hoe wij uw rendement kunnen verhogen? Kijk dan rond op de websites van onze bedrijven of neem direct contact op.


Herman de Haan Bedrijfskleding

Herman de Haan Bedrijfskleding is totaalleverancier van bedrijfskleding. Niet alleen verkopen we bijvoorbeeld overalls, werkschoenen en persoonlijke beschermingsmiddelen, ook nemen we onze klanten het gehele voorraadbeheer en de administratie uit handen.
 

Naar bedrijfskleding

placeholder
placeholder


Herman de Haan Industriële Techniek

De technische groothandel ondersteunt bedrijven in de industrie en bouw bij het in beeld brengen en oplossen van al hun technische problemen. Of het nu gaat om boutjes en moertjes, gereedschappen, machines of complexe technische vraagstukken: wij zorgen voor de oplossing. 
 

Naar technische groothandel


Herman de Haan Palletindustrie

Palletindustrie Herman de Haan is groot en goed in pallets. Wij verkopen nieuwe pallets, maar ook kopen we gebruikte pallets in om deze een nieuw leven te geven. Daarnaast produceren we pallets op maat en optimaliseren wij de palletstromen binnen uw bedrijf. 
 

Naar Palletindustrie

placeholder
placeholder


Herman de Haan Farmservice

De Farmservice adviseert agrarische bedrijven op het gebied van dierverzorging, hygiëne, veterinaire producten en andere stal- en erfbenodigdheden. Wij helpen onze klanten om hun verbruik van grond- en hulpstoffen en materialen te verlagen. 
 

Naar Farmservice

Kunnen wij u helpen?


Direct contact!

contact opnemen

Neem direct contact met één van onze medewerkers die uw graag helpt met uw vraag!

Bel ons op: 038 - 385 92 99