Bel ons 038 - 385 9299 | kleding bestellen
zoeken
Adamm Log in Adamm Demo

placeholder

Geschiedenis

Met een busje langs de boeren om spullen voor de boerderij te verkopen. Zo begon de destijds 19-jarige Herman de Haan uit Genemuiden begin 1997 als ondernemer. Een kleine twintig jaar later staat hij aan het hoofd van een veelomvattende groep bedrijven met naast de farmservice een technische groothandel, een palletbedrijf en een leverancier van bedrijfskleding

placeholder

Afkomstig uit een agrarische familie zit de liefde voor het boerenleven, maar ook het handel drijven Herman in genen. Zijn vader handelde tot aan zijn overlijden eveneens in agrarische producten en met diens adressenboekje in de hand zocht Herman de oude klanten van zijn vader weer op. Drie jaar later mocht hij al 300 boerenbedrijven tot zijn klantenkring rekenen en inmiddels krijgen 1.600 agrariërs wekelijks bezoek van Herman de Haan. Hoe hij dat deed? Door niet alleen aan de verwachtingen te voldoen, maar deze te overtreffen.

De MKZ-crisis die agrarisch Nederland in 2001 in zijn greep hield, leidde ertoe dat Herman zijn horizon verbreedde. Hij begon een showroom en onderhouds- en reparatiecentrum in bedrijfs- en vrijetijdskleding. Ook in de daaropvolgende jaren groeide het bedrijf gestaag. In 2004 verhuisde Herman met zijn onderneming naar de huidige locatie aan de Puttenstraat in Genemuiden. Daar beschikt het bedrijf sindsdien over 3.300 vierkante meter ruimte en de mogelijkheid om te groeien.

Palletindustrie Herman de Haan werd in 2008 de jongste loot aan de stam van de bedrijvengroep. Herman zag kansen omdat hij bij veel bedrijven oude pallets ongebruikt in de weg zag liggen. Ook deze onderneming groeide sindsdien sterk en in 2015 werd de opslagruimte voor de pallets uitgebreid van 3.500 naar 9.000 vierkante meter.

Ondertussen was de Herman de Haan Group al verder gegroeid, met de start van de technische groothandel in 2011. Ook dit bedrijf bleek een goede aanvulling, want sindsdien maken tal van bedrijven en particulieren gebruik van de producten en de kennis van onze technische adviseurs.

Een rode draad in de bijna twintigjarige geschiedenis van Herman de Haan is de constante groei, ook in economisch mindere tijden. Die groei levert dan ook het beste bewijs voor onze stelling dat wij het rendement van onze klanten verhogen. Veel bedrijven die tijdens de economische crisis in de jaren rond 2010 hun exploitatiekosten wilden verlagen, zagen in Herman de Haan een ideale partner. Dat is terecht, want uw rendement is onze zorg

We zijn trots op wat we bereikt hebben, maar toch zijn we bij de Herman de Haan Group meer van het vooruitkijken dan van het terugblikken. Ook in de toekomst blijven we er daarom alles aan doen om de bedrijven van onze klanten beter te maken. Want elke dag tevreden klanten, dat is voor ons pas echt een hoogtepunt.

placeholder

Kunnen wij u helpen?


Direct contact!

contact opnemen

Neem direct contact met één van onze medewerkers die uw graag helpt met uw vraag!

Bel ons op: 038 - 385 92 99