Bel ons 038 - 385 9299 | kleding bestellen
zoeken
Adamm Log in Adamm Demo

placeholder

Missie en visie

De Herman de Haan Group kent vier bedrijfsonderdelen, met allemaal dezelfde heldere missie. Met onze producten, diensten en kennis van bedrijfsprocessen willen wij van toegevoegde waarde zijn voor onze klanten. 

placeholder

Onze toegevoegde waarde uit zich in een hoger bedrijfsrendement van onze klanten. Dat kan op verschillende manieren tot stand komen. Meestal goed meetbaar; in cijfers. Onze producten en diensten dragen bij aan een structurele verlaging van de kosten van onze klanten. Een mooi voorbeeld daarvan is Herman de Haan Bedrijfskleding die onze klanten de organisatie van de bedrijfskleding volledig uit handen neemt. Daarnaast geven wij onze klanten letterlijk meer ruimte om te ondernemen.Door het voorraadbeheer en voorraadrisico van onze klanten over te nemen. Dat geldt voor zowel bedrijfskleding, technische hulpmiddelen en benodigdheden voor melkveehouders als voor het assortiment pallets.

Wij zorgen voor de meest optimale communicatie tussen uw deskundige medewerkers en uw adviseur bij Herman de Haan. Om u te ontlasten . Vanaf het eerste contact dat u met ons heeft tot en met de uitvoering van opdracht.


Herman de Haan uw totaalleverancier

Tenslotte zijn wij een totaalleverancier voor alles wat onze klanten nodig hebben om hun bedrijfsprocessen soepel te laten draaien.

Dat kost simpelweg minder tijd en geld dan het uitbesteden van zaken aan meerdere partijen.

placeholder
placeholder

Veelal is het hogere rendement waar wij onze klanten aan helpen in de omzetcijfers zichtbaar. Behalve op een kwantitatieve manier, is onze bijdrage echter ook op een kwalitatieve manier terug te zien. Samen met onze klant werken we bijvoorbeeld aan een beter imago voor hun bedrijf. Bijvoorbeeld door het leveren van bedrijfskleding die passen bij de huisstijl.  Een ander effect van onze inspanningen dat niet rechtstreeks in de cijfers is terug te zien, is de hogere motivatie van het personeel. Wanneer bedrijfsprocessen dankzij ons advies soepeler verlopen en werknemers op de werkvloer minder moeilijkheden ervaren, gaan ze met meer plezier naar hun werk. Nu is dat laatste op zichzelf al belangrijk, ook leidt het uiteindelijk tot een hogere arbeidsproductiviteit en daarmee een hoger rendement. 

Ongeacht omvang en branche van onze klant, elke dag gaan we aan het werk met één doel: het verhogen van hun rendement. Het is dan ook onze missie om in alles wat wij doen de beste te zijn. 

Bedrijfskleding

Werkkleding, werkschoenen & PBM voor ZZP’er tot 1000+ bedrijven. Herman de Haan ontzorgt u met uw bedrijfskleding!

Over bedrijfskleding

Farmservice

De leverancier voor de melkbeehouderij! Met 20 jaar ervaring bij melkveehouderijen verhogen wij uw rendement!

Over farmservice

Industriële Techniek

Voor iedere klusser en professional bieden wij een scala aan ijzerwaren en gereedschappen met advies en oplossing op maat!

Over Industriele Techniek

Pallethandel

Uw goederen zo effectief en efficient mogelijk transporteren op een juiste pallet kan alleen met Herman de Haan!

Over pallethandel

Kunnen wij u helpen?


Direct contact!

contact opnemen

Neem direct contact met één van onze medewerkers die uw graag helpt met uw vraag!

Bel ons op: 038 - 385 92 99