Bel ons 038 - 385 9299 | kleding bestellen
zoeken
Adamm Log in Adamm Demo

placeholder

MVO

Herman de Haan Group heeft duurzame bedrijfsvoering en oog voor de samenleving hoog in het vaandel staan. Op verschillende manieren proberen wij daarom ook het milieu te ontzien en bij te dragen aan een sterkere maatschappij.

Bij al onze activiteiten proberen wij zo zuinig mogelijk om te gaan met energie en grondstoffen. Het meest aansprekende voorbeeld daarvan is onze palletindustrie. Omdat alle grondstoffen opnieuw worden gebruikt, leveren de pallets 0,0 procent afval op. Het hout wordt gebruikt voor onder meer de productie van spaanplaten en ook de spijkers en ander ijzerwaar krijgt een nieuwe bestemming.

Een andere manier waarop wij het milieu proberen te ontlasten is de beperking van CO2-uitstoot. Onze bedrijfswagens voldoen bijvoorbeeld aan de Euro 6-normering

placeholder
placeholder

Ook op maatschappelijk vlak neemt Herman de Haan verantwoordelijkheid, zowel in binnen- als buitenland. Zo ondersteunen wij met de RegioOndernemers Genemuiden de Stichting Woord en Daad. Deze organisatie zet zich in voor kleine en gerichte projecten voor de bestrijding van armoede in ontwikkelingslanden. Daarnaast zijn wij vaste sponsor van Stichting Sampark die zich bezighoudt met onderwijsprojecten op het platteland van India en de sloppenwijken van New Delhi. Door middel van deelname aan een rally en een golftoernooi schenken wij twee keer per jaar een bijdrage aan dit goede doel.

De Herman de Haan Group heeft klanten in heel Nederland en in het buitenland, maar we zijn geworteld in de regio rond Genemuiden. Vanzelfsprekend ondersteunen wij daarom diverse lokale en regionale verenigingen en maatschappelijke instellingen.

Kunnen wij u helpen?


Direct contact!

contact opnemen

Neem direct contact met één van onze medewerkers die uw graag helpt met uw vraag!

Bel ons op: 038 - 385 92 99