Bel ons 038 - 385 9299 | kleding bestellen
zoeken
Adamm Log in Adamm Demo

placeholder

Breed assortiment nieuwe pallets

Wie gebruik wil maken van nieuwe pallets, kan bij Palletindustrie Herman de Haan kiezen uit een breed assortiment aan soorten en maten. Van de alom bekende europallets tot aan diverse soorten CP pallets, blokpallets, kisten, IBC tanks, kunststof pallets en de bijbehorende opzetranden: bij ons bent u aan het rendabele adres.

Wie aan pallets denkt, ziet waarschijnlijk een europallet van … bij … meter voor zich. Palletindustrie Herman de Haan beschikt over een grote voorraad van deze bekendste en meest gebruikte soort en afmeting. De europallet is geschikt voor het verpakken en vervoeren van talloze soorten goederen.

placeholder


Mogelijkheden en alternatieven

Er zijn echter veel meer mogelijkheden. Zo zijn CP pallets geschikt voor de Europese chemische industrie en beschikbaar in negen standaardafmetingen. Ze worden vaak gebruikt als alternatief voor europallets. Ook leveren wij goedkopere wegwerppallets, die doorgaans slechts één keer gebruikt kunnen worden. Het afval van deze eenmalige pallets wordt hergebruikt voor andere doeleinden.

In die gevallen dat een gewone pallet niet afdoende is, bieden wij alternatieven. Zo kunnen opzetranden of kisten ervoor zorgen dat de lading nog beter beschermd is. Ook kan het zijn dat u een meer duurzame pallet wenst, die er bovendien fraai uitziet. In die situatie is een kunststof pallet aan te bevelen. Voor het transport van diverse soorten vloeistof zijn IBC-tanks een mogelijke oplossing.


Keurmerk SMHV

Palletindustrie Herman de Haan beschikt over het keurmerk van de Stichting Markering Houten Verpakkingen (SMHV). Wanneer u een pallet ziet met het nummer 0240, weet u zeker dat deze bij Palletindustrie Herman de Haan vandaan komt. Dit keurmerk verzekert onder meer dat onze pallets onder druk en bij hoge temperatuur behandeld zijn. Dat maakt ze geschikt voor bijvoorbeeld langdurig overzees transport, omdat de bacterievorming minimaal is.
 

Contact opnemen

placeholder

Kunnen wij u helpen?


Direct contact!

contact opnemen

Neem direct contact met één van onze medewerkers die uw graag helpt met uw vraag!

Bel ons op: 038 - 385 92 99