Bel ons 038 - 385 9299 | kleding bestellen
zoeken
Adamm Log in Adamm Demo

placeholder

Pallet reparatie

Palletindustrie Herman de Haan beschikt over een eigen palletreparatieservice. Daar controleren en repareren wij jaarlijks 200.000 pallets om ze een tweede leven te geven. Op die manier kunnen onze klanten langer gebruik maken van hun pallets, hun exploitatiekosten verlagen en hun rendement verhogen.

placeholder


Reparatieservice

Het repareren van de pallets gebeurt handmatig en met vakmanschap en discipline. Onze ervaren medewerkers beschikken daarbij over de beste hulpmiddelen en materialen. Pallets die bij ons binnen komen worden eerst automatisch gesorteerd op afmeting en type. Ze komen daardoor direct bij de juiste tafel en de juiste persoon terecht. Deze medewerker beoordeelt of het voor onze klant rendabel is om de pallet te repareren. Is dat het geval, dan verwijdert hij de kapotte onderdelen en vervangt ze door nieuw materiaal. De gerepareerde pallets gaan terug naar de klant of als gebruikte pallets weer in de verkoop.

Na de reparatie worden ook de verwijderde onderdelen zoals hout en spijkers opnieuw gebruikt. Zodoende blijft er van onze pallets geen afval over.

Kunnen wij u helpen?


Direct contact!

contact opnemen

Neem direct contact met één van onze medewerkers die uw graag helpt met uw vraag!

Bel ons op: 038 - 385 92 99