Bel ons 038 - 385 9299 | kleding bestellen
zoeken
Adamm Log in Adamm Demo

placeholder

Pallets op maat

Pallets zijn er in allerlei soorten en maten. Toch kan het gebeuren dat de standaard-maten net niet optimaal functioneren binnen uw bedrijfsprocessen. Palletindustrie Herman de Haan denkt mee en zorgt voor een passende oplossing tegen een scherpe prijs.

De dozen die op de pallet vervoerd worden steken uit of er blijft juist ruimte over. Er wordt binnen een loods gebruikt gemaakt van drie soorten pallets, waardoor er steeds van heftruck gewisseld moet worden. Of er is een extra plaatje nodig om de vracht te beschermen en het kost tijd om die er telkens op te leggen. Wellicht herkent u de situaties op de werkvloer waarin een standaard-pallet niet optimaal functioneert. Een op maat gemaakte pallet van Palletindustrie Herman de Haan kan in die gevallen uitkomst bieden.

placeholder


Door efficiënte gebruik een hoger rendement

Onze adviseurs houden uw bedrijfsproces tegen het licht om te zien waar pallets niet optimaal gebruikt worden. Vervolgens gaan ze berekenen en vergelijken om u een alternatief op maat te bieden. Zo kan één alternatieve maat in plaats van drie verschillende standaardmaten bijvoorbeeld veel handelingen, tijd en daarmee kosten besparen. Een pallet op maat is weliswaar vaak duurder in de aanschaf, maar kan uw bedrijf door het efficiënte gebruik juist een hoger rendement opleveren. En dat is onze zorg.

Kunnen wij u helpen?


Direct contact!

contact opnemen

Neem direct contact met één van onze medewerkers die uw graag helpt met uw vraag!

Bel ons op: 038 - 385 92 99