Bel ons 038 - 385 9299 | kleding bestellen
zoeken
Adamm Log in Adamm Demo

 

DE HAAN PALLETINDUSTRIE 

Uw partner in pallet management

U produceert en/of transporteert goederen. Gebruikt daarbij pallets. Van uiteenloepnde soorten en maten.

Samenwerken met de Haan Palletindustrie levert u aantoonbare besparingen door procesverbetering en materiaalverbruik op. Dat kan oplopen tot 15% van uw totale palletbeheer kosten. de Haan Palletindustrie verhoogt uw rendement!  

 


Pallets dragen de economie! 

Zonder pallets staat de economie stil. Of het nu gaat om wegtransport, scheepvaart of luchtvaart: overal waar goederen en producten vervoerd worden, dienen pallets als ideaal transportmiddel. Onze klanten bevinden zich dan ook in tal van sectoren en branches, zoals de voedsel-, de auto- en de productie maakindustrie.

placeholder
placeholder


Optimaal gebruik van pallets

Palletindustrie De Haan helpt u om uw pallets optimaal te gebruiken en daardoor de kosten van uw exploitatie te verlagen. Een potentiële klant die geïnteresseerd is in pallets, stellen we niet direct de vraag “ wat voor type pallet is nodig en hoeveel? “. Eerst willen wij meer weten over de plaats van de pallet in de hele logistieke keten. Willen we bijvoorbeeld weten hoe zwaar de pallets beladen gaan worden ; welk type heftrucks de pallets tijdens het transportproces moeten tillen en vervoeren.

Op deze wijze kunnen we onze klanten optimaal adviseren bij het kiezen van de juiste pallet. Wellicht kan er met een iets grotere pallet namelijk wel twee keer zoveel vracht op één exemplaar. En misschien is de lading op een pallet met een opzetrand wel veel beter beschermd. Ook kan het zijn dat u met een afwijkende maat genoeg heeft hebt aan één bepaald type pallet, terwijl u nu drie verschillende soorten gebruikt. D.m.v. deze grondige inventarisatie weten wij  waar de pallets voor nodig zijn en komen uiteindelijk tot de ideale match tussen palletkeuze en logistiek proces.  Met als steevaste uitkomst een blijvende besparing die groter is dan alleen maar de besparing op uw inkoop van pallets.

Nieuwe pallets Pallets op maat Pallet reparatie


Maatwerk

De Haan Palletindustrie levert maatwerk in soorten pallets en bijbehorende leveringsmomenten. Zo beschikken wij vanzelfsprekend over ruime hoeveelheden europallets, maar ook hebben wij verschillende soorten CP pallets, blokpallets, balkpallets en kunststof pallets. Daarnaast leveren wij IBC tanks voor het vervoer van vloeistoffen. Doordat wij permanent een voorraad van 80.000 pallets hebben, kunnen wij grote aantallen tegelijk leveren. Dat kan binnen korte tijd na bestelling.


Pallets op maat

placeholder
placeholder


Inkoop, reparatie en opslag

Nadat bedrijven grote bestellingen hebben geplaatst blijft men vaak   met hun pallets zitten.Dit gaat ten koste van veel opslagruimte. Wij nemen die zorg weg. haalt gebruikte pallets op; repareert ze waar nodig en geeft ze een tweede leven. Afhankelijk van de staat van het houtwerk kan daar een vergoeding voor de klant tegenover staan.

Bij grote klanten plaatsen wij desgewenst een oplegger, zodat de medewerkers zelf het moment kunnen bepalen waarop ze de pallets willen laden. Wanneer de wagen vol is, ruilen wij hem weer om voor een lege oplegger. Ook bedienen wij klanten met kleine afnames; daar voelen we ons niet te groot voor.  Zelfs klanten die slechts één pallet nodig hebben is bij De Haan Palletindustrie aan het juiste adres.


Pallet inkoop Pallets op maat Pallet reparatie


SMVH / HT-ispm 15 gecertificeerd

Steeds meer landen eisen dat geïmporteerde goederen dat houten verpakkingen waaronder pallets moeten voldoen aan ISPM 15. Een zending met een houten verpakking die niet is gemarkeerd volgens het markeringssysteem kan door het betreffende land worden vastgehouden, teruggestuurd of zelfs vernietigd. De Haan Palletindustrie is dan ook door de SMHV (Stichting Markering Houten Verpakkingen) geregistreerd onder nummer NL-240.

Dit betekent dat wij dus voldoen aan alle wet- en regelgeving omtrent dit onderwerp.

 

placeholder

Kunnen wij u helpen?


Direct contact!

contact opnemen

Neem direct contact met één van onze medewerkers die uw graag helpt met uw vraag!

Bel ons op: 038 - 385 92 99