Bel ons 038 - 385 9299 | kleding bestellen
zoeken
Adamm Log in Adamm Demo

De Haan Bedrijfskleding & Techniek is een groothandel in machines, ijzerwaren, gereedschappen en bedrijfskleding. Wij helpen bedrijven nog beter te worden. Dat doen we door processen op de werkvloer te optimaliseren. Daar waar mogelijk brengen wij kosten omlaag, door ondermeer tijdsbesparing voor onze klanten te realiseren. Dit alles doen wij met één doel: het rendement verhogen van onze klanten. De Haan Bedrijfskleding & Techniek maakt onderdeel uit van de Herman de Haan Group waaronder; De Haan Palletindustrie & De Haan Farmservice.

WIJ VRAGEN

Een gedreven commercieel medewerker binnendienst, voor verkoop en advies in onze winkel/showroom met machines, ijzerwaren, gereedschappen en bedrijfskleding. Je levert een belangrijke bijdrage aan het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen. Door zijn of haar goede kennis van de behoefte van de klant enerzijds, en anderzijds de kennis van onze producten en diensten kan hij of zij klanten van uiteenlopende profielen aan zich binden. Rapporteert aan de Commercieel Manager. Functieprofiel: Klantvriendelijk met een goede commerciële drive voor verkoop. Advies en verkoopvaardigheden aan MKB bedrijven. Natuurlijk overwicht, communicatief sterk. Je bent gewend om te gaan met targets. Je bent dynamisch, veranderingen en hectiek zie je als een uitdaging. Met MBO/HBO werk- en denkniveau, kennis van de (regionale) markt en industrie, met voorkeur van technische producten als ijzerwaren, gereedschappen en PBM. Bezit van BE rijbewijs is een pré. 

 

WIJ BIEDEN

Een uitdagende en afwisselende functie bij ons groeiende bedrijf. Je werkt in een collegiaal team met een goede werksfeer. In deze functie heb je de kans om door te groeien met een daarbij behorend passend salaris.

 

SOLLICITEREN
Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie over de functie contact opnemen met de Commercieël  Manager Dirk van den Berg. Telefoonnummer 06- 46835275  Stuur je CV met pasfoto voor 1 december 2021 aan de afdeling Personeelszaken t.a.v Mevrouw R. Hassink (via email: administratie@dehaan-group.nl)

Kunnen wij u helpen?


Direct contact!

contact opnemen

Neem direct contact met één van onze medewerkers die uw graag helpt met uw vraag!

Bel ons op: 038 - 385 92 99